Diensten

Onze specialisatie: Branded Content.

Met ruim 10 jaar ervaring in het vakgebied content marketing, influencer marketing en online branding, weten we hoe we een boodschap online over moeten brengen. Een sterk verhaal is immers goud waard. Wij leveren op deze vakgebieden een totaaloplossing: van idee tot creatie en van strategie tot distributie.Wat is branded content vraagt u?


“Branded content
is een vorm van content waarbij een merkuiting is versmolten met content die waarde toevoegt in de vorm van entertainment of informatie. In tegenstelling tot adverteren staat bij deze contentvorm niet direct de commerciële boodschap van een merk centraal.  Degene die de content tot zich neemt, maakt op een meer subtiele manier kennis met een merk.
Branded content kan daardoor ingezet worden om een merkboodschap, visie of filosofie te verweven in een creatief concept. Ook kan het zorgen voor een positieve merk-attitude van de consument richting het merk dat achter de content zit.”  – UBS.Branded content kan gepresenteerd worden in de vorm van een sponsored topic, editorial, advertorial, seo-artikel, recensie, eventbezoek, fotoverslag, video en social media postings. Ze vallen allen onder de paraplu van Branded Content.


Onze diensten

Met onze zwarte band in branded content, gaan we daadwerkelijk kwaliteit en waarde toevoegen aan onze samenwerkingen. Voor zowel merken als content creators hebben we alles in huis om de samenwerkingen tot een succes te maken. STERK media helpt.

Voor advertisers:

Wij zorgen dat uw boodschap op de juiste kanalen terecht komt

U kunt kiezen uit ons portfolio van 25+ premium magazines, blogs en influencers

Wij regelen de communicatie, briefing, controles, spellingcheck én facturatie

 Wij ontzorgen het gehele proces door tijdrovende taken te elimineren

Helpen bij de uitvoering van het idee, de creatie en de strategie

Voor publishers:

Wij zorgen dat jij sterke branded content krijgt van topmerken

Wij regelen de communicatie, briefing, controles, spellingcheck én facturatie

 Wij ontzorgen het gehele proces door tijdrovende taken te elimineren

Helpen je bij de uitvoering van de artikelen én de distributie

 

Kwaliteit in ons segment

Wij focussen niet op allerlei micro-influencers en piepkleine blogs, maar juist op de middel- tot grotere online magazines, blogs en influencers.  In ons portfolio hebben we enkel sites en influencers met minimaal 25.000 unieke bezoekers per maand (of 10.000 volgers op Instagram). We vereisen ook een minimale Domain Authority van 20.

Hetzelfde geldt ook voor onze advertisers. Dit zijn bekende en vooral gerespecteerde merken waarvoor we graag in actie komen. Kwaliteit, relevantie en respect zijn onze maatstaven om samen te werken met een merk.


Wat maakt STERK media speciaal dan?

Door al onze ervaring weten we maar al te goed hoe dit wereldje in elkaar steekt. De zin en onzin is inmiddels gefilterd en daarom bieden wij een eerlijke, vlotte en prettige samenwerking aan. Waarin verschillen wij met andere reclamebureau’s?

+ Sneller, duidelijker, enthousiaster én vriendelijker
+ Korte lijntjes en to the point
+ Premium publishers & premium advertisers
+ Totaaloplossing in huis voor branded content
+ 100% digital! (alles via email en telefoon)
+ Géén tijdrovende meetings
+ Twentse nuchterheid, Amsterdamse vlotheid
+ Sterk motivatie

Let’s do this!

Bent u een advertiser of een publisher? Laten we gauw samenwerken!