Diensten

Onze specialisatie: Branded Content & Guest posting.

Met ruim 12 jaar ervaring in het vakgebied linkbuilding, guest posting en online branding, weten we hoe we een boodschap online over moeten brengen en zorgen dat uw merk hoog bovenaan de Google zoekresultaten staat. En dat is tegenwoordig makkelijker dan gedacht: tegenwoordig kunt u artikelen (ook wel guest posts, advertorials en sponsored topics genoemd) plaatsen op tientallen relevante sites met een sterk linkprofiel, zodat uw merk, link en ankerwoord optimaal door de Google bot geindexeerd worden.

Ook interessant: Het verschil tussen een gesponsorde artikelen: advertorials, branded content en speciaal tarief?Wat is branded content vraagt u?


“Branded content
is een vorm van content waarbij een merkuiting is versmolten met content die waarde toevoegt in de vorm van entertainment of informatie. In tegenstelling tot adverteren staat bij deze contentvorm niet direct de commerciële boodschap van een merk centraal.  Degene die de content tot zich neemt, maakt op een meer subtiele manier kennis met een merk.
Branded content kan daardoor ingezet worden om een merkboodschap, visie of filosofie te verweven in een creatief concept. Ook kan het zorgen voor een positieve merk-attitude van de consument richting het merk dat achter de content zit.”  – UBS.Branded content kan gepresenteerd worden in de vorm van een sponsored topic, SEO-linkbuilding-advertorial, guest posts, editorial, recensie, eventbezoek, fotoverslag, video en social media postings. Ze vallen allen onder de paraplu van Branded Content. Met name guest posting is tegenwoordig the way to go!


Onze diensten

Met onze zwarte band in branded content en guest posting, gaan we daadwerkelijk kwaliteit en waarde toevoegen aan onze samenwerkingen. Voor zowel merken als content creators hebben we alles in huis om de samenwerkingen tot een succes te maken. STERK media helpt.

Voor advertisers:

Wij zorgen dat uw boodschap op de juiste kanalen terecht komt

Uw gewenste ankers en urls zullen optimaal geindexeerd worden

U kunt kiezen uit ons portfolio van 65+ magazines, guest post sites en blogs

Wij regelen de communicatie, briefing, controles, spellingcheck én facturatie

 Wij ontzorgen het gehele proces door tijdrovende taken te elimineren

Helpen indien nodig bij de uitvoering van het idee, de creatie en de strategie

Voor publishers:

Wij zorgen dat jij sterke branded content en guest posts ontvangt

Wij regelen de communicatie, briefing, controles, spellingcheck én facturatie

 Wij ontzorgen het gehele proces door tijdrovende taken te elimineren

Helpen je bij de uitvoering van de artikelen én de distributie

 

Kwaliteit in ons segment

Wij focussen niet op allerlei micro-influencers en piepkleine blogs, maar juist op de middel- tot grotere online magazines, blogs en SEO-guest posting sites met hoge metrics.  In ons portfolio hebben we enkel sites die gunstig zijn voor optimale linkbuilding en om te profiteren van de SEO-voordelen. We vereisen ook een minimale Domain Authority van 20. Er zijn vele uitstekende sites in ons portfolio die ontzettende sterke metrics hebben die ideaal zijn voor guest posts die de SEO versterken van een merk. Daar draait het minder om bezoekers, maar juist om hoger in Google te scoren.

Ook welkom is branded content uit de categorie casino, CBD, erotiek en crypto, mits deze ook kwalitatief hoogwaardige uitingen zijn.

 


Wat maakt STERK media speciaal dan?

Door al onze ervaring weten we maar al te goed hoe dit wereldje in elkaar steekt. De zin en onzin is inmiddels gefilterd en daarom bieden wij een eerlijke, vlotte en prettige samenwerking aan. Waarin verschillen wij met andere reclamebureau’s?

+ Sneller, duidelijker, enthousiaster én vriendelijker
+ Korte lijntjes en to the point
+ Premium publishers & premium advertisers
+ Groot portfolio Nederlandse mannensites
+ 100% digital! (alles via email en telefoon)
+ Géén tijdrovende meetings
+ Twentse nuchterheid, Amsterdamse vlotheid
+ Sterke motivatie

Let’s do this!

Wilt u ook met ons samenwerken? Bekijk graag onze Contact-pagina of vul simpelweg uw emailadres hieronder in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op >

 

 


 

Onze maandelijkse nieuwsbrief

 

Speciaal voor onze advertisers hebben we 1x per maand een nieuwsbrief met nieuwe mooie kansen. Hierin updaten wij u van nieuwe publishers, advertentiemogelijkheden, vacatures en méér!

U ontvangt 1x per maand onze nieuwsbrief vol handige tips en gunstige ontwikkelingen!