Advertisers

Beheert u een bedrijf, merk en/of webshop dat online de gewenste doelgroep wil aanspreken met impactvolle uitingen? Dan bent u hier op het juiste adres!


 
Wat wij voor u kunnen betekenen

STERK media helpt met het gehele proces om uw uiting online een succes te maken. Wij geloven in de kracht van sterke content dat waarde creëert voor uw merk. Door het inzetten van branded content op gerespecteerde en goedbezochte online magazines, blogs en Instagram-pagina’s, zal uw uiting de exposure genieten die het verdient!

 
De grootste voordelen van branded content voor uw merk

+ Uw uiting komt terecht bij de juiste doelgroep
+ Uw merk wordt aangeprezen op de beste sites van Nederland
+ Meer traffic naar uw site, app of (web)winkel
+ U genereert meer naamsbekendheid 
+ Het linkprofiel van uw site wordt sterker
+ U zult beter gevonden worden in Google
+ Sterke artikelen om trots op te zijn

 

Onze werkwijze

U heeft een uiting in gedachten en wil dit graag online terugzien bij premium magazines, blogs en influencers. Wij helpen u daar graag bij. STERK media ontzorgt alle zaken omtrent branded content. Wij zorgen dat uw uiting terecht komt op de juiste sites met het juiste profiel. Tevens verzorgen wij alle communicatie, maar ook al het papierwerk en de facturatie. Onze online professionals hebben hun zwarte band behaald in SEO, content marketing, influencer marketing én copywriting. U bent hier in goede handen.

We kunnen tevens het gehele proces begeleiden. Van strategie, creatie tot distributie (zie ook onze Diensten-pagina). Ons vakbekwame team helpt u graag op weg naar méér online exposure, méér buzz onder de doelgroep en vervolgens naar méér omzet en méér succes!

 U kunt contact met ons opnemen via onze Contact-pagina, of wij kunnen contact met u opnemen!

Neem contact met mij op