Met guest posts supercharged u uw SEO, linkprofiel, SERPs én metrics!

De allerbeste tactiek om hoog bovenaan Google´s zoekresultaten te komen is om te gaan starten met guest posts. Met deze slim ontworpen artikelen gaat Google uw website zien als dé autoriteit in uw branche en van uw doelgroep!

 

Wat zijn guest posts – en nog belangrijker – wat levert het op?

 

Wat zijn guest posts?

 

Guestposting is de #1 tactiek om uw backlinkprofiel te superchargen! Maar we leggen u eerst graag uit hoe de vork in de steel zit. Letterlijk vertaald zijn guest posts in het Nederlands ´gastartikelen´, ofwel artikelen die geplaatst worden op een blog/online magazine door een adverteerder die belang heeft bij de voordelen van guest posting. Die exacte voordelen lichten we graag toe!

 

Sterke linkprofielen linken uw site

De almachtige zoekmachine van Google heerst over het web, en concurrentie is op zoektermen immens. Zonder enige actie zal Google jouw website/merk/pagina beslist niet hoog bovenaan de zoekresultaten plaatsen.

 

Door een guest post met links naar jouw website te plaatsen op sites met een sterk linkprofiel, zal Google´s bot die registreren en hogerop plaatsen. Als er bijvoorbeeld 10 sites met een sterk linkprofiel (en hoge authoriteit) linken naar uw website (dus jou aanwijzen als the place to be), dan betekent dat uw site steeds hoger geplaatst gaat worden.

 

Deze links, ook wel backlinks genoemd, vormen de som van totale backlinks die uw site, SEO, SERPs en metrics superchargen! Linkbuilding, door middel van guest posts plaatsen, is de meest effectieve en impactvolle wijze om dit voor elkaar te krijgen.

 

Voldoet aan alle normen (white hat!)

Google is slim. En die snapt sneaky trucjes die niet organisch zijn opgezet. Dat zijn zaken die vallen in de categorie black hat SEO, en daar branden wij onze handen niet aan. Het is juist in nadeel voor uw website(s) als deze tactieken ingezet worden.

 

Guest posting is echter een white hat SEO-tactiek, oftewel: goedgekeurd en uiterst effectief!

 

Een guest post wordt tevens ook direct geïndexeerd en alleen geplaatst op blogs en magazines van hoge kwaliteit, die al jaren écht verkeer genereren en een bijzonder sterk linkprofiel hebben (metrics met hoge Domain Authority, Domain Rating, Citation Flow en Trust Flow).

 

Deze guest post-artikelen worden voorzien van do-follow links en worden altijd geschreven door professionele copywriters met vele jaren ervaring. De content mag tevens ook aangeleverd worden, maar zou eventueel nog aangepast kunnen worden om beter te matchen met de website in kwestie. Een guest post is doorgaans 350-400 woorden met 2-3 links, en wordt voorzien van alle handige SEO-tips (waaronder Yoast, interne links en subheaders) zodat het artikel zo goed mogelijk wordt opgepikt en geïndexeerd door Google.

 

 

Samenwerken met STERK media

Met onze 12 jaar ervaring in guest posts, branded content, copywriting en internetmarketing, weten wij efficient, to the point en daadkrachtig te handelen. Met meer dan 70+ kwalitatieve sites met een sterk linkprofiel, zorgen wij dat u snel hoog bovenaan de Google zoekresultaten komt. De ROI op deze investering is de beste bewezen uit alle online strategieën!

 

STERK media ontzorgt u van onnodig papierwerk, controles en gedoe. Wij regelen van begin tot eind uw gewenste uitkomst. Vraag graag om ons portfolio en laat u zich verrassen door de sterke effectieve werking van guest posts!

 

Contactpersoon: Martin.
Emailadres: info@sterk.media