Publishers

Beheer jij een succesvol online magazine, blog of SEO-guest post site? Heb jij meer dan 20.000 bezoekers per maand en zijn Nederlandse mannen tussen 20 en 45 jaar jouw doelgroep? En heb je een Domain Rating van minimaal 20? En zou jij graag meer omzet willen genereren met kwalitatieve uitingen die zowel relevant voor je doelgroep zijn als jouw merk versterken? Je bent hier op het juiste adres!Wat we voor jou kunnen betekenen

We houden allemaal van winnen en door samen te werken creëren we een win-win situatie voor de publisher, de advertiser en natuurlijk de consument. Goed geld verdienen met sterke branded content, daar worden we allemaal vrolijk van!

Onze werkwijze

Wij ontzorgen al dat gedoe met sales, marketing, facturatie en copywriting en zorgen dat jij de commerciële uitingen van de beste nationale en internationale merken aangeleverd krijgt. Het enige wat je hoeft te doen is wat je altijd al doet; het schrijven en delen van geweldige content.

Zodra er een campagne van een adverteerder binnenkomt, mailen we jou met de details zodat je aan de slag kunt met de opzet. Jouw artikel wordt vervolgens gekeurd en kan dan live gezet worden. Zo makkelijk gaat dat.

Wij werken 100% digital voor duurzaamheid, korte lijnen en optimale efficiëntie. De samenwerking is geheel non-exclusive (geen contracten, geen moeilijk gedoe!). Wij verzorgen branded content en guest posts voor jou. Punt.

 


Inschrijfformulier

Wil jij ook samenwerken met merken zoals Coolblue, Albert Heijn, Zalando, HEMA, Jack´s Casino, TOTO, Defensie, Betsquare, Bijenkorf, ING en vele meer? En heb jij per maand meer dan 20.000 unieke bezoekers en een DR van 20+? Schrijf je nu in en wij nemen spoedig contact met je op!