Portfolio

Ons sterke portfolio van online magazines, blogs en SEO-sites groeit met de week. We hebben inmiddels vele honderden campagnes mogen promoten op diverse toonaangevende sites die minstens 20.000 uniek bereik per maand hebben en een DR hebben van 20+.

 

In totaal hebben we 67+ mannensites om op te adverteren waarmee u de Nederlandse man tussen 20-45 jaar zult bereiken. De volledige Excel sheet voor het gehele overzicht van ons portfolio is te bekijken na aanvraag (info@sterk.media). Met name qua SEO guest post sites hebben we veel opties in ons overzicht. Hieronder hebben we enkele van onze publishers gedeeld met groot uniek bereik en een hoge DR.

 

In totaal bereiken we maar liefst 5 miljoen+ unieke bezoekers per maand!

 


Een greep uit ons portfolio:

 

Op deze sites kan er worden geadverteerd met sponsored content, linkbuilding SEO advertorials, reviews, barters en winacties.

 

FHM.nl
Uniek bereik p/m: 700.000+
Domain Rating: 58

 

Mannenzaken.nl
Uniek bereik p/m: 4 miljoen+
Domain Rating: 32

 

AlleTop10Lijstjes
Uniek bereik p/m: 300.000+
Domain Rating: 50

 

Skoften.net
Uniek bereik p/m: 1.500.000+
Domain Rating: 46

 

DailyBase.nl
Uniek bereik p/m: 100.000+
Domain Rating: 37

 

Manly.nl
Uniek bereik p/m: 250.000+
Domain Rating: 39

 

… en vele meer! Wilt u adverteren op één of meerdere van deze sites? Wij helpen u graag > info@sterk.media

 


 

Eigen online magazine, blog of SEO guest post site? Schrijf je nu in!

 

Heb jij ook een online magazine en wil jij ook samenwerken met merken zoals Coolblue, Albert Heijn, Zalando, TOTO, Jack´s Casino, HEMA, VPNGids, Defensie, ING en vele meer? En heb jij per maand meer dan 20.000 unieke bezoekers en een DR van 20+? Schrijf je nu in en wij nemen spoedig contact met je op!