De motivatie van STERK media

We spanden onze spierballen aan en STERK media was geboren!
Waar halen wij het lef vandaan om de markt te bestormen met STERK media? Dat leggen we u graag uit!

We love a great story !

12 jaar ervaring in de branche

Ooit begonnen we als publishers van een online mannenmagazine waar we de fijne kneepjes van het vak langzamerhand leerden kennen. Copywriting, SEO, content marketing, sites ontwerpen, sales en pitches, influencer marketing en social media werden eigen gemaakt. Van witte band tot zwarte band. Met inmiddels 12 jaar ervaring in deze vakgebieden, kunnen we zelfverzekerd zeggen dat we ons thuis voelen in het medialandschap.

Duizenden artikelen

Voor meerdere grote Nederlandse online magazines, weblogs en social media accounts schreven we welgeteld meer dan 20.000 artikelen! Van bloedserieuze journalistiek tot geestige ongein, we hebben alle soorten onderwerpen inmiddels in de pen gehad.

We love a great story!

Of het nou een goed bedacht verhaal is in een gesponsored bericht, een film of een serie, een reclamespot, een videogame of een billboard aan de snelweg, we houden van sterke verhalen! Het boeit ons immens hoe je een boodschap kunt overbrengen naar de ontvanger.

De passie voor sterke verhalen in combinatie met online magazines, blogs en influencers heeft geresulteerd in meer dan honderd succesvolle samenwerkingen met topmerken als ING, Coolblue, Albert Heijn, Zalando, Fox Sports, Samsung en vele meer.


Ontevreden? Neem actie!

Als publishers moesten we wachten op de adverteerder of het advertentiebureau/saleshouse. Mede dankzij de verworven ervaring en kunde in de branche, besloten we het heft in eigen handen te nemen en een eigen saleshouse te starten. We spanden onze spierballen aan en STERK media was geboren!

Contact

Heeft onze motivatie u ook enthousiast gemaakt? Laten we gaan samenwerken aan een mooie uiting! Mail ons graag voor meer informatie;

Contactpagina > >
Mail: info@sterk.media